Ζάκυνθος Ξενοδοχεία - Ξενοδοχείο Στροφάδες Παραλία Τσιλιβί - Διαμονή στη Ζάκυνθο

 
 
 
 
 
 
 
 
   Ελέγξτε Διαθεσιμότητα & Τιμές:      Αφιξη  Νύχτες  Ενήλικοι  Παιδιά  Δωμάτια  

Καλώς ήλθατε στο Ξενοδοχείο Στροφάδες

Καλώς ήλθατε στο Ξενοδοχείο Στροφάδες, που βρίσκεται στο Τσιλιβί, ένα τουριστικό θέρετρο κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Η Ζάκυνθος είναι ένα νησί πλούσιο σε ιστορία προσφέροντας στους επισκέπτες του πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα, φυσικά τοπία και καθαρές παραλίες με κρυστάλινα νερά.

Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του ότι χρειαστούν ώστε να περάσουν αξέχαστες διακοπές. Το φιλικό προσωπικό είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει και να σας δώσει ότι πληροφορία χρειαστείτε κάνοντας τη διαμονή σας ακόμα πιο άνετη.

Το συγκρότημα Στροφάδες περιλαμβάνει 120 δωμάτια (320 κλίνες). Βρίσκεται πάνω στην αμμώδη παραλία του Τσιλιβί η οποία βραβεύεται κάθε χρόνο με Μπλε Σημαία για την καθαρότητά της και είναι ιδανική για οικογένειες με παιδιά που θέλουν να απολαύσουν το νερό ξένοιαστα και με αφάλεια. Στο ίδιο επίπεδο με τη θάλασσα και σε κοντινή απόσταση θα βρείτε και την πισίνα του ξενοδοχείου μας.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε την ιστορία του όνοματος Στροφάδες
Κάντε κλικ για μεγέθυνση
Strofades Beach Hotel - Tsilivi Zante Island Zakynthos Greece Strofades Beach Hotel - Tsilivi Zante Island Zakynthos Greece Strofades Beach Hotel - Tsilivi Zante Island Zakynthos Greece Strofades Beach Hotel - Tsilivi Zante Island Zakynthos Greece Strofades Beach Hotel - Tsilivi Zante Island Zakynthos Greece Strofades Beach Hotel - Tsilivi Zante Island Zakynthos Greece Strofades Beach Hotel - Tsilivi Zante Island Zakynthos Greece